הסיפור שלי

שורשי הקולינריים נטועים חזק באדמת פרובנס השמשית שבדרום צרפת. את תחילת דרכי המקצועית עשיתי בפריס בשנת 95 בביה"ס הגבוה לבישול פרנדי. השף ומורי גבריאל בוסקה, שהגיע מכפר קטן ליד ניס שבדרום היה איש פשוט עם לב חם וחיוך רחב. בעל ידע אין סופי באומנות הבישול שצבר לאורך השנים במסעדות עטורות כוכבים בפריס. ממנו למדתי את יסודות הבישול הצרפתי והבסיס כולו להמשך הדרך. הבנה של תהליכי הבישול לצד עבודה מדויקת ללא פשרות. בחירת חומרי גלם איכותיים ומוקפדים מאדמה וחקלאות מקומית, ירקות, עשבי תיבול ירוקים מלאי טעם וריח, מרעה ודגה טרייה מקומית

099

הסיפור שלי

לאחר מכן עבדתי במסעדה של השף אלן דוכס ביער בולון שחיזקה והעצימה שורשים אלה. במהלך השנים עבדתי כשף במסעדות מובילות בת"א ובניהול בקבוצות מזון מובילות בתחומן כגון טעם וצבע וירזין סלע, בישלתי ארוחות שף בבתים פרטיים ובמקומות שונים בטבע. ביקורים רבים באיטליה וביוון במשך השנים מעצבים סגנון בישול ים תיכוני פשוט ומדויק, עשיר בטעמים ושאינו מתחכם. אני חי ונושם קולינריה ושירות כבר 25 שנה. החדווה שבבישול לצד אינטראקציה תמידית עם הלקוח הוא עבורי חומר בעירה אין סופי לנפש, ליצירה, ולעשיה מתמדת. אני מזמין אתכם לחדר הפרטי שלי בקרית אונו שמוקף בגינה פסטורלית לארוחות קונספט בלתי נשכחות. לחוות ולהתרגש אתי מתפריט ים תיכוני מגוון ומפתיע שאותו נבנה ביחד ונתאים במיוחד עבורכם. תמיד עם חיוך על הפנים ואוזן קשבת לרצונותיכם.

מצפה לראותכם

זיו רובין

מה שעומד בלב היצירה שלי הוא הרצון לשמח ולחבר בין אנשים. בפשטות ללא יומרות עם המון תשוקה ואהבה לאוכל.